Autorijlessen vanaf 16,5 jaar!

 

Door 2toDrive kun je nu al op 16,5 jarige leeftijd beginnen met rijlessen en op 17-jarige leeftijd het praktijkexamen voor het rijbewijs B doen. Tot je 18e mag je onder begeleiding rijden. Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je onder leiding van je geselecteerde coach(es) rijden tot je 18e verjaardag. Het is dus niet meer nodig om te wachten tot je 18 jaar bent om met de rijlessen te beginnen, waar wacht je dus op?

 

 Lessen vanaf je 16,5 jaar

 Hoe werkt dat?

 

Theorie Box!

Als je op zoek bent naar een efficiënte manier om de theorie van het autorijden te leren, dan is een theoriebox van Rijschool Obstakel de perfecte oplossing. Rijschool Obstakel biedt een complete en praktische theoriebox aan, die alles bevat wat je nodig hebt om je voor te bereiden op het theorie-examen.

De theoriebox van Rijschool Obstakel bevat lesboeken, oefenexamens, video’s en andere leermaterialen die speciaal zijn ontwikkeld om het leerproces te vergemakkelijken en te versnellen. Je kunt op je eigen tempo werken en gericht oefenen op onderwerpen waar je nog aandacht aan wilt besteden.

Theorie Box

Heb je nog meer vragen?

Bekijk dan al onze veel gestelde vragen of kom gerust in
contact en dan beantwoorden we al je vragen.

Rijschool Obstakel