OVER ONS

 

Rijschool Obstakel

Welkom bij onze rijschool, waar we trots zijn op onze passie en expertise op het gebied van verkeersveiligheid en het opleiden van beginnende en ervaren bestuurders. Onze missie is om de hoogste kwaliteit rijopleiding te bieden, waarbij we onze leerlingen begeleiden bij het verkrijgen van de vaardigheden en vertrouwen die ze nodig hebben om zichzelf en anderen op de weg te beschermen.

 

Onze geschiedenis

Onze rijschool is opgericht in 2020 en sindsdien hebben we talloze bestuurders opgeleid en geholpen bij het verkrijgen van hun rijbewijs. Onze ervaring en expertise in het onderwijzen van verkeersveiligheid en verkeersregels stelt ons in staat om onze leerlingen te voorzien van de best mogelijke rijopleiding.

Onze lessen

Bij onze rijschool bieden we zowel individuele als groepslessen aan, waarbij we ervoor zorgen dat elke leerling de aandacht krijgt die ze nodig hebben om te slagen. Onze lessen zijn speciaal ontworpen om de verkeersveiligheidsvaardigheden en verkeersregels die onze leerlingen nodig hebben te verbeteren, en we bieden regelmatige evaluaties en feedback om hen te helpen bij het waarnemen van hun vooruitgang.

Onze voertuigen

Onze rijschool beschikt over een moderne vloot van voertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheids- en prestatiestandards. Onze voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en beschikken over extra veiligheidsvoorzieningen om ervoor te zorgen dat onze leerlingen comfortabel en veilig zijn tijdens hun lessen.

Onze beleid

Bij onze rijschool staan de veiligheid en het welzijn van onze leerlingen voorop. Daarom volgen we strikte veiligheidsbeleid en procedures om ervoor te zorgen dat onze leerlingen en onze instructeurs altijd veilig zijn tijdens de lessen. Ons beleid omvat regelmatige inspecties en onderhoud van onze voertuigen, en we eisen dat onze instructeurs altijd gedegen rijtraining en certificering hebben.

 

Theorie Box!

Als je op zoek bent naar een efficiënte manier om de theorie van het autorijden te leren, dan is een theoriebox van Rijschool Obstakel de perfecte oplossing. Rijschool Obstakel biedt een complete en praktische theoriebox aan, die alles bevat wat je nodig hebt om je voor te bereiden op het theorie-examen.

De theoriebox van Rijschool Obstakel bevat lesboeken, oefenexamens, video’s en andere leermaterialen die speciaal zijn ontwikkeld om het leerproces te vergemakkelijken en te versnellen. Je kunt op je eigen tempo werken en gericht oefenen op onderwerpen waar je nog aandacht aan wilt besteden.

Theorie Box

Heb je nog meer vragen?

Bekijk dan al onze veel gestelde vragen of kom gerust in
contact en dan beantwoorden we al je vragen.

Rijschool Obstakel