Tarieven Rijschool Obstakel

 

Betaalbaar autorijles

 

Autorijlessen kunnen een belangrijke investering zijn in de toekomst van iemand. Maar sommige mensen zijn bezorgd over de hoge kosten van autorijlessen. Gelukkig biedt rijschool Obstakel betaalbare autorijlessen aan voor mensen die op zoek zijn naar kwalitatieve opleiding tegen een betaalbare prijs.

Rijschool Obstakel gelooft dat iedereen de kans moet krijgen om zijn of haar rijbewijs te halen, ongeacht het budget. Daarom bieden ze betaalbare autorijlessen aan, zonder concessies te doen aan kwaliteit. De ervaren en gekwalificeerde instructeurs van de rijschool bieden op maat gemaakte rijlessen, die aangepast zijn aan de specifieke behoeften van de kandidaat.

Kortom, rijschool Obstakel biedt betaalbare autorijlessen zonder concessies te doen aan kwaliteit. De ervaren instructeurs, flexibele pakketten en betaalbare betalingsopties maken het mogelijk voor mensen om hun rijbewijs te halen zonder zich zorgen te hoeven maken over hoge kosten.

Rijlespakketten

Welk rijlespakket past het beste bij jou?

Overige Tarieven

Proefles 60 minuten:  €42

Proefles is gratis bij afname van een pakket.

Losse rijles 60 minuten:  €50,-

Praktijkexamen:   €285,-

Herexamen:   €285,-

Faalangstexamen:   €335,-

BNOR-examen:   €350,-

BNOR = Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid. Als je vier keer gezakt bent voor het rijexamen, dan is je volgende rijexamen een BNOR-examen, ook wel bekend als het staatsexamen. Een BNOR-examen is verplicht als je vier keer gezakt bent.

Tussentijdse toets (Aanrader!):    €185,-

De kans wordt dan hoger om in één keer te slagen voor het praktijkexamen!

Theorie Box:   €30,-

Theorie Box!

Als je op zoek bent naar een efficiënte manier om de theorie van het autorijden te leren, dan is een theoriebox van Rijschool Obstakel de perfecte oplossing. Rijschool Obstakel biedt een complete en praktische theoriebox aan, die alles bevat wat je nodig hebt om je voor te bereiden op het theorie-examen.

De theoriebox van Rijschool Obstakel bevat lesboeken, oefenexamens, video’s en andere leermaterialen die speciaal zijn ontwikkeld om het leerproces te vergemakkelijken en te versnellen. Je kunt op je eigen tempo werken en gericht oefenen op onderwerpen waar je nog aandacht aan wilt besteden.

Theorie Box

Heb je nog meer vragen?

Bekijk dan al onze veel gestelde vragen of kom gerust in
contact en dan beantwoorden we al je vragen.

Rijschool Obstakel