Theorie Examen Cbr

 

 

Wat neem je mee naar je theorie-examen?

 

Neem naar je theorie-examen een geldig identiteitsbewijs mee. De persoonsgegevens op je identiteitsbewijs moeten overeenkomen met de gegevens in de Basisregistratie Personen (BRP) van je gemeente. Je kunt helaas geen examen doen als deze gegevens niet overeenkomen. Neem ook je reserveringsnummer mee. Dit nummer staat in de brief of e-mail die je hebt ontvangen. In de examenzaal mag je alleen je identiteitsbewijs meenemen.

 

Het theorie-examen bestaat uit 3 onderdelen:

1. Gevaarherkenning – gaat over het herkennen van gevaar en wat je moet doen in een situatie

2. Kennis – hier laat je zien dat je feiten en regels kunt herkennen en benoemen

3. Inzicht – hier laat je zien dat je regels kunt toepassen en juiste beslissingen kunt nemen

Meer weten over de onderdelen van het theorie-examen? Kijk op de pagina ‘Leren en oefenen’.

Je beantwoordt de vragen op een computer. Wil je precies weten over welke onderwerpen het theorie-examen kan gaan? Kijk dan hier voor de onderwerpen in het theorie-examen.

Wil je weten hoe deze vragen eruit zien? Kijk hier voor een voorbeeld van elke soort vraag.

Theorie Box!

Als je op zoek bent naar een efficiënte manier om de theorie van het autorijden te leren, dan is een theoriebox van Rijschool Obstakel de perfecte oplossing. Rijschool Obstakel biedt een complete en praktische theoriebox aan, die alles bevat wat je nodig hebt om je voor te bereiden op het theorie-examen.

De theoriebox van Rijschool Obstakel bevat lesboeken, oefenexamens, video’s en andere leermaterialen die speciaal zijn ontwikkeld om het leerproces te vergemakkelijken en te versnellen. Je kunt op je eigen tempo werken en gericht oefenen op onderwerpen waar je nog aandacht aan wilt besteden.

Theorie Box

Heb je nog meer vragen?

Bekijk dan al onze veel gestelde vragen of kom gerust in
contact en dan beantwoorden we al je vragen.

Rijschool Obstakel