Tussentijdse Toets CBR

 

De tussentijdse toets

 

Deze dient als oefenexamen voor het echte praktijkexamen. De tussentijdse toets duurt 30 tot 35 minuten. Je hebt dan een echt CBR-examinator naast je om je te beoordelen.

 

Waarom deze toets?

 

Er zijn verschillende redenen waarom iemand een tussentijdse toets (TTT) bij het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) zou willen nemen:

  1. Verbeteren van rijvaardigheid: De TTT is ontworpen om de vaardigheden van de kandidaat te beoordelen en te verbeteren. Het geeft de kandidaat een eerlijke en objectieve beoordeling van hun rijvaardigheid en een kans om zich te verbeteren voordat ze het praktijkexamen aanvragen.

  2. Verhogen van de kans op slagen bij het praktijkexamen: Door de TTT te nemen, krijgt de kandidaat feedback over hun rijvaardigheid en kunnen ze zich beter voorbereiden op het praktijkexamen. Hierdoor verhogen ze de kans om het praktijkexamen te slagen op de eerste poging.

  3. Voorkomen van vervelende verrassingen tijdens het praktijkexamen: Door de TTT te nemen, krijgt de kandidaat een beter idee van wat ze kunnen verwachten tijdens het praktijkexamen en kunnen ze zich hierop voorbereiden.

  4. Verkrijgen van zelfvertrouwen: Als de kandidaat het TTT-examen slaagt, krijgen ze meer zelfvertrouwen en zijn ze beter voorbereid op het praktijkexamen.

Het is belangrijk op te merken dat het nemen van een TTT niet verplicht is, maar het is aanbevolen om deze toets te nemen om de kans op slagen bij het praktijkexamen te verhogen.

Wat neem ik mee naar het CBR voor de Tussentijdse Toets?

 

Naar het CBR neem je de volgende spullen mee:

Theorie Box!

Als je op zoek bent naar een efficiënte manier om de theorie van het autorijden te leren, dan is een theoriebox van Rijschool Obstakel de perfecte oplossing. Rijschool Obstakel biedt een complete en praktische theoriebox aan, die alles bevat wat je nodig hebt om je voor te bereiden op het theorie-examen.

De theoriebox van Rijschool Obstakel bevat lesboeken, oefenexamens, video’s en andere leermaterialen die speciaal zijn ontwikkeld om het leerproces te vergemakkelijken en te versnellen. Je kunt op je eigen tempo werken en gericht oefenen op onderwerpen waar je nog aandacht aan wilt besteden.

Theorie Box

Heb je nog meer vragen?

Bekijk dan al onze veel gestelde vragen of kom gerust in
contact en dan beantwoorden we al je vragen.

Rijschool Obstakel